"Jag heter Ann-Loou Torell och jag har bestämt mig. Jag kan göra en skillnad! Jag har skapat Hälsa Rakt Igenom för att kunna hjälpa just dig. Jag är glad att du hittade hit. Låt mig vara din nyckel, till ett liv från ohälsa till hälsa, rakt igenom."

Foto Åsa Siller

Ann-Loou är utbildad MediYoga lärare och terapeut med specialinriktning på Stress och Utmattning.

November 2010 stängdes min kropp och hjärna av fullständigt p.g.a. utmattnings syndrom och utbrändhet. Serotoninet var skrämmande lågt och medicin var ett måste. Jag hade kört fullständigt slut på mig själv, det fanns inget kvar efter så många år av inre stress från bland annat ett privatliv i kaos. Jag kunde inte ens minnas mitt eget personnummer, ja ni förstår.

 

Jag har erfarenhet av Livets hårda skola, tårar blandat med skratt har tagit mig hit. Jag har varit på ett bottenlöst djup i det svartaste svart, med djup depression och svår dödsångest. Jag har gått igenom självmordstankar, träningsmani,psykisk misshandel,svår inre stress med otaliga migränanfall till följd samt lång sjukskrivning för utbrändhet. Det svåraste var att komma till insikt med att det liv jag levt var ohälsosamt och måste förändras.

 

MediYoga blev min räddning, den bär mig varje dag. Den skapar balans i mitt inre, den stillar mitt sinne och gör så att jag hör min inre själs röst viska vilken väg jag ska gå.

 

I dag har jag hittat mina nycklar till inre lugn, tack vare hjälp från människor i min omgivning med rätt sorts verktyg. Vägen dit var inte lätt, det var stundtals för*ävligt och nästan outhärdligt. Jag har jobbat hårt och jag hade inte klarat det själv. Jag fick hjälp och nu vill jag hjälpa dig. Det går att hitta en harmoni i sin kropp och själ. Kunde jag göra en förändring så kan Du!

 

Jag vill hjälpa DIG hitta balans i livet, både i kropp och själ. Med MediYoga som verktyg, en stark vilja till förändring och med tillit till att det fungerar, så finns jag här för DIG.

 

Idag är jag starkare än någonsin, jag är lycklig och jag tycker om mig själv. Jag har Hälsa Rakt Igenom. Livet är här och nu och jag tänker leva mitt liv fullt ut, tänker du ?

 

Jag utbildad MediYoga lärare och terapeut med specialinriktning på Stress och Utmattning. Ring mig så pratar vi en stund och sedan tar vi det därifrån.

Namaste´ Ann-Loou

©Hälsa Rakt Igenom